جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: Effects of Replacing Skim Milk Powder with Soy Flour and
موارد یافت شده: 1
1 -
Effects of replacing skim milk powder with soy flour and ball mill refining time on particle size and rheological properties of compound chocolate
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
محافظه کاری
مدیریت
اینولین
سیستم
علوم اجتماعى
هنر
قیمت سهام
فخلعی
پخش سیلاب
ذرت
ترسیب کربن
برنامه ریزی درسی
افشای اختیاری اطلاعات
قتل
Ali Norouzi
کاراندیش
احساس انسجام روانی
FRP
علوم باغبانى
NSM
FRP
ستون بتنی
ابراهیم زمردیان
مسیر یابی
حسگر بی سیم
بانکداری اسلامی
اقتصاد
savadi
زبان و ادبیات فارسی
زبان و ادبیات فارسی